Contact

Hier vindt u de adres- en administratieve gegevens van de Historische Vereniging Maassluis. 

Postadres : Zuiddijk 16, 3143 AS, MAASSLUIS
Algemeen e-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stadswandelingen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet-website : www.histvermaassluis.nl
Facebook : www.facebook.com/HVMaassluis
Twitter : www.twitter.com/HVMaassluis
Instagram : www.instagram.com/hvmaassluis
Ledenadministratie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fotoredactie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verkoop materiaal : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beheer website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Social media : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Concrete vragen over de historie van Maassluis : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
INGbank : IBANNR: NL78 INGB 0000 7150 58 t.n.v. Historische Vereniging Maassluis
  BIC-code: INGBNL2A
Registratienr. K.v.K. : Dossier 40386224
RSIN (Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatienummer) NL8153.65.883.B01

 

anbi drukwerk voorbeeld-De Historische Vereniging Maassluis is vrijgesteld van BTW en successierechten en per september 2007 geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn de door ons ontvangen giften voor de schenker fiscaal aftrekbaar.

 

 

A0137A.jpg

HVM ook op FaceBook

Go to top