Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
EXCURSIE NAAR ZEELAND OP 18 MEI 2017
Donderdag 18 Mei 2017, 08:30
Hits : 749
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Geïnspireerd door de enthousiaste reacties op onze excursie naar Haarlem vorig jaar, gaan we ook in 2017 op stap. De reis gaat dit jaar, per luxe touringcar naar het mooie plaatsje Veere. In restaurant de ‘Campveerse Toren’ drinken we een kop koffie met de beroemde Zeeuwse bolus om daarna het Veers Museum (op 2 locaties) te bezoeken. Vlak voor het vertrek kunnen we de bijzondere kerk bezichtigen en vervolgen onze reis naar Arnemuiden (van die klok!).

Op de historische scheepswerf Meerman krijgen we een rondleiding en kunnen zien hoe de oude schepen op een traditionele manier worden onderhouden. Na de lunch op de werf gaan we naar Fort Rammekens, het oudste zee fort van Europa, nabij Vlissingen. Een beheerder van Staatsbosbeheer zal er voor ons een rondleiding verzorgen.

De kosten bedragen € 42,50 per persoon. Als u graag mee wilt gaan op deze Zeeuwse trip, maak dan voor 1 mei a.s. het geld over naar het rekeningnr. van de HVM: NL78INGB0000715058, onder vermelding ‘Zeeland’. Meldt u zich graag gelijktijdig aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw naam – adres – telefoonnummer (voor mogelijke laatste informatie) onder vermelding van Zeeland. Iedereen is welkom maar de 40 plaatsen in de bus zijn gauw gevuld, dus OP = OP!

 

  • Mocht u een voedselallergie hebben, wilt u dat dan per mail of telefoon doorgeven?
  • Als u in het bezit bent van een museumkaart, wilt u die dan meenemen?
  • Bij mooi weer drinken we de koffie op het terras, bij minder weer gaan we naar het restaurant op de 2e etage en er is geen lift!

Datum: 18 mei 2017
Vertrektijd: 8.30 uur
Opstap punt: parkeerterrein t.o. De Koningshof
Aankomsttijd: ongeveer 18.00 uur

20171603 werf ArnemuidenLocatie Koningshof
A5158.jpg

HVM ook op FaceBook

Go to top